Waterbed Comfort, vanaf 1.190,00 euro inclusief gratis montage.

Waterbed Comfort, direct leverbaar gratis gemonteerd.

   

 Waterbed Comfort mono systeem 1.190,00

 Waterbed Comfort duo systeem 1.390,00

Softside waterbed Comfort, duurzame waterbedden en een lust voor het oog.
Eurowaterbed Comfort kan vrijstaand geplaatst worden zonder ledikant. Maar heeft wel net als de Eurowaterbed Inside een gedeelde schuimrand, waardoor ook dit model gemakkelijk is op te maken. Het onderste deel is gemaakt van een vormvaste schuimrand. Deze is bekleed met een luxe stoffering. Doordat het bovenste deel van de schuimrand kan scharnieren, staat er geen spanning op de deelbare tijk en vormt het water zich nog beter naar uw lichaam.

Waterbed Comfort vanaf € 1.190,00 inclusief gratis montage.
Eurowaterbed Comfort wordt compleet slaapklaar geleverd inclusief: Watermatras(sen), veiligheidsvoering, verwarmingselement, analoge thermostaat, deelbare tijk, basic schuimranden, bodemconstructie, onderhoudspakket, 10 jaar garantie, 90 dagen proefslapen en gratis levering en montage bij u aan huis.

Kies de kleur en stoffering van uw waterbed, nergens heeft u meer keuze in kleur.
Voor de stoffering van de onderrand van uw waterbed biedt Eurowaterbed u een uitgebreid gamma meubelstoffen in verschillende materialen en kleuren. Tevens zijn er bijpassende achterwanden en hockers leverbaar die in hetzelfde design worden gestoffeerd als het waterbed.

In onze showrooms zijn meerdere voorbeeld combinaties opgesteld en zijn er kleurstalen aanwezig van de diverse stofgroepen.

Meer informatie over onze waterbedden? Bel met onze adviseurs of kom langs in de showroom. 


 Showroom Apeldoorn Showroom Mechelen  Reviews Ekomi