Eurowaterbed de CBW-erkende waterbeddenspecialist.

Koop zeker, koop u waterbed bij de CBW-erkende waterbed winkel.

Eurowaterbed is actief lid van Centrale Branchvereniging Wonen (CBW). Dit is een belangrijke en onafhankelijk brancheorganisatie voor woninginrichters in Nederland.

Waarom kopen bij een CBW-erkende waterbeddenwinkel?
Kopen bij een CBW-erkende waterbeddenwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Waterbeddenwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende waterbeddenwinkels bieden meer zekerheid dan andere waterbedwinkels of webshops, want ze hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende waterbedwinkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. CBW-erkende waterbedwinkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal en dat slaapt wel zo zeker.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden CBW

Voor meer informatie over het CBW en de voordelen voor u als consument adviseren wij u de website van het CBW te raadplegen of bezoek onze pagina bij het CBW.


Kopen bij een CBW-erkende waterbedwinkel biedt veel voordelen, maar vooal meer zekerheid.