Waterbedden met unieke tevredenheidsgarantie, niet goed = geld terug!

Eurowaterbed | 100% TevredenheidsGarantie.

Bij Eurowaterbed  draait alles om uw slaapcomfort. Wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen. Dat gaat veel verder dan alleen de kwaliteit van onze producten. Bij Eurowaterbed bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen, deskundig advies en voortreffelijke service. Onze unieke TevredenheidsGarantie geeft u die zekerheid.

Koopt u online of telefonisch een waterbed en u besluit binnen 30 dagen dat het waterbed u toch niet bevalt, komt Eurowaterbed het waterbed gewoon weer ophalen. U betaald dan 150 euro eigen risico.

Voorwaarden TevredenheidsGarantie.
De consument kan alleen daadwerkelijk gebruik maken van zijn tevredenheidsgarantie indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden.

Eurowaterbed is nimmer aansprakelijk voor enige schade die bij terugzending aan het product ontstaat. De kosten voor het (de-) monteren en het terugzenden zijn voor rekening van de consument.

Let op: De kosten van retourneren en/of (de)monteren worden door Eurowaterbed niet vergoed en worden doorberekend aan de consument. Het eigen risico bevat alleen het gebruik van het waterbed.

= terug naar boven =


Uitgebreide garantie voorwaarden, voor een zorgelose nachtrust.
Lees meer over onze uitstekende garantie voorwaarden >>>