Het waterbed is leverbaar in elke gewenste stabilisatie.

Stabilisatie waterbed.

Kies de stabilisatie die bij u past.
De stabilisatie van het watermatras heeft alles te maken met het dempen van de deining. De stabilisatie wordt geregeld door fibermatten in het watermatras. Hoe meer van deze matten, hoe hoger de stabilisatiegraad en hoe sneller het watermatras de deining dempt. Stabilisatie is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wel is het zo dat mensen met meer lichaamsgewicht gebaat zijn bij een hogere stabilisatie, omdat zij meer druk uitoefenen op het matras. In dat geval moet het matras meer ondersteuning bieden.

 

Omschrijving

Stabilteit

Percentage

Bewegingstijd

Vindt u het prettig om ver in uw watermatras weg te zakken? Bent u een waterbedslaper van het eerste uur? Kies dan voor volledige beweging.

Ongestabilseerd waterbed 

0% 7-8 seconde
 

Houdt u van een behoorlijke deining in uw watermatras en bent u gebaat bij meer ondersteuning vanuit de fiber? Kies dan voor dit instapmodel als het gaat om de mate van stabilisatie. 

Licht gestabiliseerd waterbed 

60%

4-5 seconde

  Zoekt u de ideale mix van stabiel slapen, voldoende ondersteuning en toch het duidelijke gevoel van op water slapen? Kies dan voor een medium gestabiliseerd watermatras.

Middel Gestabiliseerd waterbed

80%

3-4 seconde

 

De ingebouwde lendensteun zorgt ervoor dat het zwaarste gedeelte van het lichaam niet te ver wegzakt in het watermatras. Zo ligt u comfortabel en volledig recht op het watermatras. Deze stabilisatie garandeert een volledig stabiel waterbed.

Maximaal Gestabiliseerd waterbed met lende steun

100%

2-3 seconde


 Bekijk waterbed Basic Bekijk waterbed Inside  Bekijk waterbed Comfort