Vraag en antwoord Eurowaterbed.


Hoe komen wij naar de waterbed winkels van Eurowaterbed?
Antwoord: Wilt u één van onze waterbedden komen bekijken of komen proefliggen om de juiste stabilisatie te bepalen, aarzel dan niet en kom snel naar één van onze waterbed winkels in Apeldoorn en Mechelen. Voor een gedetailleerde routebeschrijving naar de winkels van Eurowaterbed klikt hier.


- terug naar vragen -

Hoeveel vestigingen heeft Eurowaterbed?
Antwoord: Eurowaterbed heeft een vestiging in Nederland en België. U kunt ons bezoeken in Apeldoorn en Mechelen. Hier kunt u op uw gemak alle waterbed modellen bekijken en stabilisaties voelen. Klik hier voor dichtstbijzijnde waterbed winkel in uw omgeving.


- terug naar vragen -

Wat zijn de openingstijden van Eurowaterbed?
Antwoord: Eurowaterbed heeft twee vestigingen, namelijk een winkel in Apeldoorn en een winkel in Mechelen.

De winkel in Apeldoorn is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur uitgezonderd op zon- en feestdagen. Voor de actuele openingstijden en bereikbaarheid klik hier of bel gratis naar 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE).

De winkel in Mechelen is op zaterdag van 11:00 - 16:00 uur geopend. Voor de actuele openingstijden en bereikbaarheid klik hier of bel gratis naar 0800 - 50 353. 


- terug naar vragen -

Kunnen wij buiten de openingstijden op afspraak naar de winkel komen?
Antwoord: Buiten de openingstijden kunt u natuurlijk ook op afspraak onze showroom bezoeken. Bel 0800 – 278 22 33 (NL) of 0800 – 50 353 (BE) voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs of stuur een e-mail naar info@eurowaterbed.com.


- terug naar vragen -

Zijn er ook financieringsmogelijkheden voor het betalen van mijn Eurowaterbed?
Antwoord: Eurowaterbed werkt samen met Comfort Card. Vraag naar de financiële producten tijdens uw gesprek met één van onze adviseurs in de showroom of klik hier voor meer informatie.


- terug naar vragen -

Kunnen wij het waterbed zelf monteren?
Antwoord: Het zelf monteren van een waterbed is mogelijk. Echter is het monteren van een waterbed zeer secuur werk. Vandaar dat Eurowaterbed over speciale montageploegen beschikt die het waterbed gratis komen leveren en monteren.


- terug naar vragen -

Zijn de montagekosten bij de prijs van een Eurowaterbed inbegrepen?
Antwoord: Koopt u een waterbed bij Eurowaterbed dan wordt deze gratis bij u geleverd en gemonteerd. Wij leveren en monteren het waterbed op de met u afgesproken dag. Elk type en model waterbed kan doorgaans binnen 5 werkdagen na aankoop bij u geleverd en gemonteerd worden.


- terug naar vragen -

Kunnen wij de bestelde onderdelen voor ons waterbed zelf monteren?
Antwoord: Het zelf monteren van onderdelen is mogelijk. Echter is het monteren daarvan wel een zeer secuur werk. Op de website staan duidelijke montage handleidingen welke u hier kunt downloaden. Mocht u het toch liever overlaten aan een deskundige dan heeft Eurowaterbed de beschikking over speciale montageploegen.


- terug naar vragen -

Zijn de montagekosten bij de prijs van  onderdelen inbegrepen?
Antwoord: De prijzen voor onderdelen zijn exclusief montage. Mocht u het onderdeel willen laten monteren door een deskundige installateur dan kunt u tegen een gereduceerd tarief van € 100,00 het onderdeel door Eurowaterbed laten leveren en monteren.


- terug naar vragen -

Zijn de bezorgkosten bij de prijs van onderdelen inbegrepen?
Antwoord: Alle prijzen zijn inclusief levering binnen 24-uur door TNT-Post. U betaald gemakkelijk contant bij levering.


- terug naar vragen -

Moeten wij bij aankoop van een waterbed een aanbetaling doen?
Antwoord: Doet u een aankoop bij Eurowaterbed dan betaalt u geen cent aan. Daardoor koopt u zeker en loopt u geen enkel risico. Het betalen kan gemakkelijk contant worden gedaan bij aflevering of installatie van uw waterbed of onderdeel. Het is ook mogelijk om via bank of giro te betalen, mits deze betaling voor levering of installatie is voldaan. Voor onze bankgegevens klik hier.


- terug naar vragen -

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Eurowaterbed?
Antwoord: Het betalen kan heel gemakkelijk contant worden gedaan bij aflevering of installatie van uw waterbed of onderdeel. Het is ook mogelijk om via iDeal, bank en/of giro te betalen, mits deze betaling voor levering of installatie is voldaan.


- terug naar vragen -

 Welke garantie geeft Eurowaterbed op haar waterbedden en wat betekend die garantie?
Antwoord: Vijf jaar garantie betekent bij Eurowaterbed ook echt vijf jaar. Omdat Eurowaterbed het hele traject van uw waterbed in eigen beheer heeft, van ontwerp tot levering, kunnen wij vijf jaar garantie geven.


- terug naar vragen -

Bevatten de watermatrassen en andere onderdelen van Eurowaterbed schadelijke stoffen?
Antwoord: Eurowaterbed is een Europees merkproduct en voldoet aan de hoogste Europese normen. Het vinyl van onze watermatrassen wordt geproduceerd in Europa en voldoet hierdoor aan de strenge EC-normen. Dit geldt tevens voor alle onderdelen die Eurowaterbed gebruikt in haar waterbedden.


- terug naar vragen -

Kunnen wij de offerte van een andere waterbeddenwinkel laten checken bij Eurowaterbed?
Antwoord: U heeft een offerte van een andere waterbeddenwinkel en u wilt weten of u niet teveel betaald? Stuur dan de offerte naar info@eurowaterbed.com of kom langs in onze showroom, de adviseurs van Eurowaterbed helpen u graag verder.


- terug naar vragen -

Wij hebben ons waterbed pas later nodig, maar willen het waterbed nu alvast kopen. Kan dat?Antwoord: Bij Eurowaterbed kunt u een waterbed op afroep kopen en tegelijkertijd profiteren van de lopende acties. Eén jaar lang kan het waterbed dan, zonder prijsstijging, op afroep blijven staan. Zo bent u verzekerd van het beste waterbed voor de beste prijs.


- terug naar vragen -

Onze vereniging wil zich laten sponseren door Eurowaterbed. Kan dat?
Antwoord: Eurowaterbed ziet sponsoring als een samenwerking waarbij twee partijen elkaar van dienst zijn. Als tegenprestatie vragen wij op een passende wijze gepresenteerd te worden. In de afgelopen jaren is de vraag aan sponsoring toegenomen. Eurowaterbed moet hierdoor een keuze maken uit de vele sympathieke sponsorverzoeken. Wilt u een sponsor- of donatieverzoek indienen? Stuur dan een duidelijk sponsor- of donatieverzoek naar info@eurowaterbed.com of per post naar:

Eurowaterbed
T.a.v. Afdeling Communicatie en Marketing
Molenstraat - Centrum 284
7311 NJ  Apeldoorn
Nederland


- terug naar vragen -

Mocht u een vraag hebben over Eurowaterbed of onze waterbedden en bijbehorende producten maar het antwoord ontbreekt op onze website? Stuur dan een e-mail naar info@eurowaterbed.com of bel met één van onze adviseurs op het gratis telefoonnummer 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE).