Waterbedden en onderdelen gratis binnen 24-uur thuis afgeleverd.
Eurowaterbed staat voor kwaliteit, lage prijzen en super snel levering.
Doordat u rechtstreeks bij de producent koopt, bent u naast de beste kwaliteit en de laagste prijs ook verzekerd van een zeer snelle levering. Eurowaterbed kan alle waterbedden en onderdelen direct uit voorraad leveren. Met meer dan 1.000 verschillende artikelen op voorraad beschikken wij over het grootste magazijn en het meest uitgebreide assortiment van de Benelux.

Binnen 24-uur gratis bezorgen van onderdelen.
Binnen 24-uur GRATIS thuis of op het werk geleverd.
Besteld u bij Eurowaterbed voor 12:00 uur een onderdeel, dan wordt deze binnen 24-uur gratis bij u thuis of op het werk afgeleverd. Helaas kunnen wij u niet vertellen wanneer het onderdeel exact wordt geleverd. Bent op het moment van afleveren niet thuis dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden.

Met PakjesGemak is thuisblijven voor uw pakket is verleden tijd.
Wie online winkelt bij Eurowaterbed hoeft niet meer thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjesGemak van TNT Post bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt. U kunt kiezen uit ťťn van de 1.700 winkellocaties die PakjesGemak uitreiken. De PakjesGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1.600 locaties geopend.

Uw pakket makkelijk online volgen met Track en Trace.
U kunt makkelijk en eenvoudig nagaan of uw pakket is bezorgd. U doet dit via www.tracktrace.nl of 0900 - 0570 (0,45 EUR per minuut). Houd in beide gevallen de barcode van de zending en de postcode van het afleveradres bij de hand. Geeft u bij uw bestelling een e-mail adres op dan ontvangt u 's avonds een e-mail met daarin de barcode van uw pakket.

Gratis bezorgen van waterbedden in Nederland en BelgiŽ.
GRATIS geleverd in Nederland en BelgiŽ.