Eurowaterbed, voor waterbedden met het hoogste comfort!

Lichaamsvorm en ondersteuning.

Water is vloeibaar. Daardoor ondersteunt het water in een waterbed elke welving van uw lichaam en verdeelt zo uw lichaamsgewicht over de grootst mogelijke oppervlakte. U merkt het verschil meteen. Een waterbed voelt in elke slaaphouding aan alsof het speciaal voor u gemaakt is. Het volgt vloeiend uw lichaamsvormen en vormt een onvergelijkbare, luxueuze omgeving voor uw welverdiende nachtrust. U ligt niet op een waterbed, u zweeft!

De waterbedden van Eurowaterbed garanderen u de perfecte ondersteuning. Door het verdringsprincipe verplaatst het water zich naar die zones waar uw lichaam normaal minder steun krijgt. De lichaamsdelen waar men normaal het meest op steunt, zoals het achterhoofd, de schouders, de heupen en de hielen verdringen het water naar de terugwijkende delen zoals de rug- en de nekholte waar het extra steun biedt. Op de manier wordt de druk in uw lichaam optimaal verdeeld en worden knelpunten vermeden.

De beste ondersteuning met een waterbed van Eurowaterbed. Kom langs in één van onze winkels voor het eerlijk slaapadvies.