Watermatrassen, top kwaliteit voor de beste prijs en gratis bezorgd.

Techniek watermatras.

Eurowaterbed heeft

 

Nieuwste generatie vinyl watermatrassen.
Het watermatras van Eurowaterbed is 21 cm diep en bestaat uit 0,55 mm dik Premium Virgin Longlife Eurostretch Vinyl, heeft een hoge lucht- en waterdichtheid en is uitermate sterk en elastisch. Het EuroStretch vinyl is vrij van schadelijke stoffen (zware metalen).

 

 

Watermatrassen met spanningsloze lasnaden.
De lasnaden zitten aan de onderkant, vijf cm uit de zijkanten. Zo is er geen spanning van het water direct op de lasnaden. Het watermatras heeft zo de beste pasvorm aan de schuimranden. Het matras wordt gesloten met een minimaal aantal naden. De naden zijn op basis van de nieuwste hoogfrequent lastechniek gesealed.

 

Elk watermatras voorzien van flexibele hoeken.
Het Eurowaterbedmatras heeft lasvrije hoeken. De lasnaad is vervangen door een 5 cm grote inzethoek, vervaardigd uit hetzelfde vinyl als dat van het watermatras. De inzethoek kan gemakkelijk buigen en is dus minder kwetsbaar.

 

Watermatras uitgevoerd met speciaal bodemvinyl.
De onderkant van het watermatras is gemaakt van speciaal Euroheat Resistance vinyl. Dit vinyl heeft een ideale warmteoverbrenging aan het water en voorkomt doorbranden van uw verwarmingselement. Door de juiste verdeling van de warmte heeft het watermatras minimaal energieverbruik en voorkomt het uitharden van het vinyl.

 

Voorzien van dubbele vulopening en Air Remove System.
Het watermatras is voorzien van een orginele BlueMagic ģ vulopening. Deze vulopening garandeert een water- en luchtdichte afsluiting. Het ventiel is zo ontwikkeld dat vrijwel alle beschikbare accessoires passen. Ieder watermatras is uitgerust met een extra ontluchtingsventiel (Air Remove System). Dit extra ventiel zorgt ervoor dat het lucht eenvoudig kan worden verwijdert en het afvulvolume goed is te bepalen.

 

Stevig verankerde fibermatten.
De fibermatten zijn samengeknoopt met koorden en vastgezet aan rubberen ankers, zodat ze niet kunnen verschuiven of dubbelklappen. De ankers bevinden zich aan de binnenkant van de bodem van het matras. De fiber is spanningloos aan het watermatras bevestigd.


Wilt u een onstabiel of een volledig gestabiliseerd watermatras?
Lees meer over de stabilisatie van onze watermatrassen >>>