Watermatras voorzien van fiber stabilisatie voor meer steun en minder deining.

Stabisatie watermatras.

De stabilisatie van het watermatras heeft alles te maken met het dempen van de deining. De stabilisatie wordt geregeld door fibermatten in het watermatras. Hoe meer van deze matten, hoe hoger de stabilisatiegraad en hoe sneller het watermatras de deining dempt. Stabilisatie is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wel is het zo dat mensen met meer lichaamsgewicht gebaat zijn bij een hogere stabilisatie, omdat zij meer druk uitoefenen op het matras. In dat geval moet het matras meer ondersteuning bieden.  

 

 Omschrijving

Stabilteit Type Bewegingstijd 
 

Vindt u het prettig om ver in uw watermatras weg te zakken? Bent u een waterbedslaper van het eerste uur? Kies dan voor volledige beweging.

Ongestabilseerd   0% 7-8 seconde 

Houdt u van een behoorlijke deining in uw watermatras en bent u gebaat bij meer ondersteuning vanuit de fiber? Kies dan voor dit instapmodel als het gaat om de mate van stabilisatie. 

Licht gestabiliseerd  60% 4-5 seconde 

Zoekt u de ideale mix van stabiel slapen, voldoende ondersteuning en toch het duidelijke gevoel van op water slapen? Kies dan voor een medium gestabiliseerd watermatras. 

Middel Gestabiliseerd 80% 3-4 seconde
 

De ingebouwde lendensteun zorgt ervoor dat het zwaarste gedeelte van het lichaam niet te ver wegzakt in het watermatras. Zo ligt u comfortabel en volledig recht op het watermatras. Deze stabilisatie garandeert een volledig stabiel waterbed.

Maximaal Gestabiliseerd met lendensteun 100%  2-3 seconde 

Mocht u twijfels hebben over de juiste stabilisatie van uw waterbed, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur via het (gratis) servicenummer 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE).