Biotherme digitale thermostaat

Waterbed Verwarming | Biotherme verwarming digitaal

 

Biotherme Waterbed Verwarming met Thermostaat Digitaal + 1 Biotherme Element (voor mono)

 € 150,00 
 

Biotherme Waterbed Verwarming met Thermostaat Digitaal + 2 Biotherme Elementen (voor dual)

€ 225,00

Download hier de handleiding van de Biotherme Waterbed Verwarming.

Biotherme Verwarming: Betrouwbaar & Energiezuinig.
De Biotherme Waterbed Verwarming is een hoogstaand kwaliteitsproduct uit Finland. Het Biotherme Verwarmingselement is zo vlak en glad dat de hitte verspreid wordt over de maximale oppervlakte onder het watermatras, wat resulteert in voordelen als lagere stroomkosten. Omdat het Biotherme Verwarmingselement zo uitzonderlijk dun is, zal het uw watermatras niet uitrekken. Geavanceerde technologie maakt het mogelijk om het Biotherme Verwarmingselement waterdicht en vuurvast te produceren. Alle elementen zijn los te koppelen van de Biotherme Thermostaat, waardoor deze bij een defect eenvoudig te vervangen zijn. 

Digitale temperatuur weergave.
De Biotherme Digitaal kunt u met de digitale display tot 1/10de graad Celsius nauwkeurig instellen.

 

Minimale temperatuur: 22°C
Maximale temperatuur: 34°C

 

Vakantie uitschakeling programma.
Wanneer u uw huis voor een langere periode verlaat, schakelt de Biotherme Digitaal zich uit wanneer u weggaat en wordt weer opgestart een paar dagen voor u terugkeert. Uw waterbed wordt vervolgens opgewarmd naar de door uw verlangde temperatuur. Dit is een zuinige en energiebesparende functie.

 

Één Biotherme Thermostaat voor twee verwarmingselementen.
De Biotherme Digitaal heeft slechts één thermostaat en heeft daardoor maar één stopcontact nodig. Bij een duo-systeem is het wel mogelijk per kant individueel de temperatuur in te stellen. Uw Biotherme Digitaal heeft een ingebouwde wekker functie.

 

Tijdelijk uitschakeling.
Met de Biotherme Digitaal is het eveneens mogelijk het waterbedverwarmingssysteem op uitschakeling tussen twee voorgeprogrammeerde tijden in te stellen. De Biotherme Digitaal wordt dan uitgeschakeld op een voorgeprogrammeerde tijd en wordt weer ingeschakeld op een tweede geprogrammeerde tijd. Handig wanneer u gebruik maakt van voordelige nachtstroom, of een veilig gevoel dat u niet op stroom slaapt.

 

Energie verbruiksmeter.
Op de display van de Biotherme Digitale Thermostaat is terug te lezen hoeveel stroom uw waterbedverwarming heeft verbruikt. U ziet dus het geringe verbruik van de Biotherme waterbedverwarming.

 

Kindveiligheidsslot
Uw kinderen kunnen uw voorgeprogrammeerde instellingen niet wijzigen.

.- terug naar boven -

Uw Biotherme Waterbed Verwarming wordt gratis geleverd binnen 24 uur met TNT Post! Bel nu gratis 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE).