Biotherme verwarmingselement. Inclusief analoge thermostaat 125 Euro.

Waterbed  | Biotherme Verwarming Analoog

 

Biotherme Waterbed Verwarming met Thermostaat Analoog + 1 Biotherme Element (voor mono)

€ 100
  Biotherme Waterbed Verwarming met Thermostaat Analoog + 2 Biotherme Elementen (voor dual) € 175


Biotherme Waterbed Verwarming : Betrouwbaar & Energiezuinig.

De Biotherme Waterbed Verwarming is een hoogstaand kwaliteitsproduct uit Finland. Het Biotherme Verwarmingselement is zo vlak en glad dat de hitte verspreid wordt over de maximale oppervlakte onder het watermatras, wat resulteert in voordelen als lagere stroomkosten. Omdat het Biotherme Verwarmingselement zo uitzonderlijk dun is, zal het uw watermatras niet uitrekken. Geavanceerde technologie maakt het mogelijk om het Biotherme Verwarmingselement waterdicht en vuurvast te produceren. Alle elementen zijn los te koppelen van de Biotherme Thermostaat, waardoor deze bij een defect eenvoudig te vervangen zijn.

De Biotherme Analoge Thermostaat is het basismodel van Biotherme. Bij deze thermostaat stelt u met een draaiknop eenvoudig de gewenste temperatuur in. Tevens beschikt de thermostaat over een kinderslot. Voor de digitale versie van Biotherme Waterbed Verwarming met tal van extra functies klik hier.

De Biotherme Verwarmingssystemen zijn volledig geaard en CE, TUV/GS en FI gekeurd. Een garantie voor een veilige en goede nachtrust op uw waterbed. De Biotherme Waterbedverwarming heeft 2 jaar fabrieksgarantie. 

- terug naar boven -

Uw Biotherme Waterbed Verwarming wordt gratis geleverd binnen 24 uur met TNT Post! Bel nu gratis 0800 - 278 22 33 (NL) of 0800 - 50 353 (BE).